Marmoleum

Zoekt u een gemakkelijk te onderhouden vloer die tegelijkertijd comfortabel en duurzaam is? Dan is Marmoleum een zeer geschikte keus. Voor de fabricage van Marmoleum worden lijnolie van speciaal gekweekt vlas uit Canada, houtmeel van Europese bomen, hars getapt van Portugese pijnbomen, jute uit India en Bangladesh en zeer fijngemalen kalksteen gebruikt. Kortom natuurlijke grondstoffen die tijdens een milieuvriendelijk proces worden verwerkt tot Marmoleum vloeren.

Marmoleum hygiënisch en antistatisch en hierdoor zeer geschikt voor mensen met luchtwegproblemen. Een sterke beschermende finish zorgt ervoor dat schoonmaak en onderhoud eenvoudig zijn. Stofwissen is een snelle en eenvoudige manier om de vloer stofvrij te maken. Een Marmoleum vloer is zeer goed te combineren met vloerverwarming. Is uw vloer wat vuiler geworden dan kunt u deze met een mop en speciaal reinigingsmiddel weer als nieuw krijgen. Een marmoleum vloer gaat zeker 15 jaar mee. En is in een zeer grote hoeveelheid kleuren en stijlen verkrijgbaar.

Marmoleum is leverbaar in vele verschijningsvormen: als banenmateriaal, als tegels en als marmoleum click; panelen met een eenvoudig kliksysteem. Het aantal kleurschakeringen is nagenoeg eindeloos. Marmoleum is een vloer die zich overal thuis voelt.